Lydighetscamp

Vi har begrensede plasser på disse kursene!

Vi arrangerer igjen vår populære lydighetscamp

Lydighets campen er for deg som ønsker å få motivasjon for å trene lydighet med din hund, for deg som vil utvikle deg selv og din hund på hverdags lydighet, konkurranse lydighet eller bruks lydighet. Campen er for alle som vil lære mer om lydighet og positiv trening.

Vi legger opp til trening i grupper etter nivå og ferdigheter. Det blir også foredrag med Madde på trening av hund.

Gruppe 1 grunnferdigheter / hverdagslydighet – nybegynnere

Gruppe 2 viderekommende med målsetting innen bruks, konkurranse lydighet, redning

Madde Daleo og Ronny Daleng

Vi har gleden av å presentere årets instruktører ved lydighetscampen 2020.

Madde Daleo fra Sverige er en utrolig kapasitet på hund og har en vanvittig bredde i sine kunnskaper på hund, formidlingsevne og engasjement. Vi har hatt stor gleden av å ha Madde som instruktør ved Hundesentret tidligere, Madde konkurrerer med sine hunder på Verdens nivå gjennom VM for Rottweilere der hun har 2 andre plasser, hun er også den eneste som 5 år på rad har vunnet Svensk mesterskap (SM) i bruks med sine hunder. Madde har erfaringer fra lydighetsverden, bruks, ipo verden og det å drive med Gjeterhunder.

Ronny Daleng har sin bakgrunn fra sivile miljøer og fra den profesjonelle verden der han har jobbet profesjonelt med tjenestehunder i Forsvaret, Politiet. tolletaten og Norske Redningshunder i over 25 år. Ronny arbeider ved vårt Hundesenter og jobber mye med utvikling av valper og unghunder på lydighet og grunnferdigheter. Ronny er en engasjert og anerkjent foredragsholder/instruktør.