Blåfjell

Fjellhotell

Opplev stillheten, turgleden og et koselig opphold.

Et hotell for deg og din firbente venn

Blåfjell hundesenter fjellhotell ligger sentralt på Helgeland.
Rett utenfor døren finner du terreng til turer både vinter og sommer. Her kan man finne roen og kose seg alene, sammen med venner eller med hunden sin. Jentetur, guttetur, blåtur eller teambuilding? Vi ordner det. Med eller uten overnatting. Her har vi enkeltrom eller dobbeltrom, egne bad på alle rom og flere kjøkken og stuer, så ligger alt til rette for en hyggelig helg.
Om dere ønsker det kan dere bestille aktiviteter hos oss. Tur i skogen med mat tilberedt på bål. Teambuilding-aktiviteter inne og ute. En bedre middag servert der dere ønsker det. Hos oss er det nesten bare fantasien som setter begrensninger. I nærheten finner man dagligvarer, apotek, togstasjoner, flyplasser og shoppingmuligheter. Om dere kommer med tog eller fly, er det mulig å bli hentet på flyplass/togstasjon etter avtale.
  • Mosjøen: 25 km
  • Sandnessjøen: 42 km
  • Mo i Rana: 71 km
  • Bodø: 299 km
  • Trondheim: 413 km

Vi har tilrettelagt for overnatting med hund hos oss, her er den firbente vennen velkommen inn på rommet sammen med deg. Har du ikke hund vil vi gjerne ha besøk av deg også. Vi tar imot gjester hele året, og her kan du virkelig nyte naturen og et aktivt friluftsliv, eller bare finne roen.

Om vinteren har du mulighet til å ta skituren i oppkjørte løyper, eller om du heller liker utfordringen med å lage løyper selv kan du det også. Isfiske er også mulig, og vil du helst være innendørs; har vi en oppvarmet hall på 700 kvm å boltre seg på.

Vi ønsker deg velkommen til fjellhotellet vårt, perfekt plassert i umiddelbar nærhet til både skog, fjell, fiske m.m.

Sjekk ut Blåfjell Fjellhotell på facebook ved å klikke knappen over.

Velkommen til oss

“En opplevelse for deg og din firbente venn!”

For kartbeskrivelse se knappen under.

Kontakt oss

Telefon

+0047 94884833

E-post

blaafjellhundesenter@outlook.com

Adresse

Blåfjellveien 149
8664 Mosjøen