Blåfjell Hundesenter

Hundehotell

Blåfjell hundesenter ligger i naturskjønne omgivelser i Drevja midt mellom Mosjøen, Sandnessjøen og Mo i Rana. Ved vårt hundehotell har vi stort fokus på aktivisering, trivsel og trygghet.

Informasjon om oppholdet på Blåfjell.


BOOK HER: blaafjellhundesenter@outlook.com

ANKOMSTEN
Når du ankommer Blåfjell sjekker du inn i vår resepsjon hvor opplysningene om oppholdet, hunden og praktiske ting rundt oppholdet gjennomgås. Vaksiner for oppholdet kontrolleres før innsjekk (krav til firkomponentvaksine er påbudt på hund). Husk å ta med vaksinekort. Etter at hunden er sjekket inn signeres vårt mottakskort som følger hunden under oppholdet. Hunden blir så innlosjert på sitt nye rom/kennel sammen med vår medarbeider. Våre medarbeidere har ansvaret for å sikre at hunden tilpasser seg og føler seg trygg i sine nye omgivelser.

OPPHOLDET
Når hunden er trygg og tillit og kontakt er etablert tildeles hunden sitt eget rom med egen seng/underlag og god plass. Dersom noen har flere hunder de ønsker skal være sammen under oppholdet tilpasser vi dette individuelt. Vi holder normalt alt det hundene trenger under oppholdet. Vi ønsker gjerne at våre tepper, matskåler og leker til hundene blir benyttet under oppholdet både på grunn av hygiene og logistikk med utstyr til hver enkelt hund når det er fullt på hotellet. Vi bruker Vetbed tepper til hundene som standard underlag. De er myke, varme og absorberer fukt. Vår oppgave under oppholdet er å sørge for at hundene koser seg, er trygge og aktiviseres for trivselen sin del, gi de god og ernæringsmessig mat under oppholdet, nærhet, omsorg og kjærlighet. En hund som er trygg under oppholdet og trives, spiser også normalt godt og det er ofte den beste tilbakemeldingen på at våre gjester har det godt under oppholdet.
Under oppholdet kan du få trening av din hund fysisk og mentalt. Du kan få lydighetstrent din hund og søksstimulert din hund også mens den er på hotellet mot et tillegg i prisen. Hundene blir tatt med på turer i skogen og fjellområdene rundt hundesenteret, i tillegg har vi store inngjerdede innhegninger de blir aktivisert i. Hunder under opphold ved hundehotellet har også tilgang til søksbaner, miljøbaner og en stor oppvarmet hundehall, som blir brukt til aktivisering.
Vi starter dagene kl. 0730, kl. 22 avslutter vi dagen, og da skal det være ro i hotellet.

AVREISE
Ved avreise og henting av hund på hotellet får dere informasjon om hvordan din hund har hatt det under oppholdet da vi dokumenterer hele oppholdet, vi informerer dere også gjerne underveis i oppholdet og dette avtales når dere leverer hunden. Det er viktig for oss at du som eier kan være trygg på og forvisse deg om at hunden/e har blitt tatt godt vare på og hatt et flott opphold.

AVBESTILLING
Du kan avbestille ditt opphold fritt inntil to dager før ankomstdagen unntatt i skoleferiene som er høysesong. Opphold som ikke er avbestilt 9 dager før ankomst i høysesong må betales i sin helhet dersom plassen ikke blir booket av andre gjester i samme periode. Det kan avtales levering og henting utenom disse tidspunktene, men da påløper 200 kroner ekstra. Dette for å sørge for mest mulig ro rundt oppholdet for de hundene som bor hos oss.

Levering og henting skjer på hverdager mellom 10-11, og 18-19, lørdag og søndag 18-19. Det kan avtales levering og henting utenom disse tidspunktene, men da påløper 200 kroner ekstra. Dette for å sørge for mest mulig ro rundt oppholdet for de hundene som bor hos oss.

Personlig trening:
Du kan bestille trening av din hund med våre erfarne instruktører som en del av oppholdet. Dette avtales når man bestiller kenneloppholdet. Har man spesielle utfordringer i hundeholdet, utfordringer i forhold til øvelser etc., kan vi hjelpe dere med dette under oppholdet. Pris etter forespørsel.

Alle opphold betales ved innsjekking. Du kan betale med vipps eller kort.

Veterinær. Dersom hunden blir syk eller skader seg under oppholdet tar vi kontakt med veterinær hvis vi vurderer at det er nødvendig, kostnad påløper eier.

Aggressive hunder:
Vi tar ikke inn hunder som viser aggresjon eller utagering mot andre hunder eller mennesker. Dette for å sikre et trygt og godt opphold for alle våre gjester.

Løpske tisper kan tas mot tillegg i pris på kr 100 pr døgn. Dersom en tispe får løpetid under oppholdet vil det påløpe ekstrakostnader som belastes eier.

Velkommen til oss

“En opplevelse for deg og din firbente venn!”

For kartbeskrivelse se knappen under.

Kontakt oss

Telefon

+0047 94884833

E-post

blaafjellhundesenter@outlook.com

Adresse

Blåfjellveien 149
8664 Mosjøen