Blåfjell Hundehotell opprettes i mars 2019 av Eva Bjørhusdal og Ronny Daleng. Beliggenhet i Drevja midt mellom Mosjøen, Sandnessjøen og Mo i Rana. Vi har drevet Blåfjell hundesenter i flere år med fokus på  kurs, oppdrett og trening av søkshunder. Mange hundeeiere har opp i gjennom årene også etterspurt et fullverdig tilbud til sine hunder med hundehotell.
Vi har nå også etablert hundehotell hos oss med fokus på aktivisering, trivsel og trygghet!
Blåfjell Hundesenter har vært etablerte med virksomhet på eiendommen i Blåfjell siden 2012 og driften omfatter nå moderne kennelanlegg, undervisnings/kurslokaliteter, kurssenter for hunder innen mange ulike kategorier, overnattingsfasiliteter, testbaner for mentaltesting av hunder, miljøbaner, testbaner for wirebjørn og permobjørn, avl og oppdrett av ulike raser som jaktlabradorer, working springer spaniel og cocker spaniel. Hundesentret trener opp og leverer hunder til ulike samfunnsnyttige formål i inn og utland. Hundene som leveres fra hundesentret treners opp til søkshunder etter narkotika, sprengstoff/bombe, våpenhunder, redningshunder og hunder som brukes i sikkerhetsselskaper. Blåfjell hundesenter omfatter i dag 2-3 medarbeidere med ansatte og praktikanter/assistenter. Vi arbeider hele tiden med kompetanseheving og utvikling innen våre fagområder på hund. Faglig utvikling og kompetanse på hund er viktig i alle ledd. Vi har som målsetting å hele tiden kunne yte den beste servicen og ha høy kvalitet på oppholdene for våre gjester. Blåfjell er mer enn et hundehotell for oppstalling av hund, vi satser på fokus på mental / fysisk aktivisering og stimulering av alle våre gjester under oppholdene slik at alle skal trives og ha et flott opphold hos oss.

 

Informasjon om oppholdet på Blåfjell.

ANKOMSTEN

Når du ankommer Blåfjell sjekker du inn i vår resepsjon hvor opplysningene om oppholdet, hunden og praktiske ting rundt oppholdet gås gjennom. . Vaksiner for oppholdet kontrolleres før innsjekk( krav til firkomponentvaksine er påbudt på hund). Husk å ta med vaksinekors. Etter at hunden er sjekket inn signeres vårt mottakskort som følger hunden under oppholdet. Hunden blir så innlosjert på sitt nye rom/kennel sammen med vår medarbeider. Våre medarbeidere har ansvaret for å sikre at hunden tilpasser seg og føler seg trygg i sine nye omgivelser.

OPPHOLDET

Når hunden er trygg og tillit og kontakt er etablert tildeles hunden sitt eget rom med egen seng/underlag og god plass. Dersom noen har flere hunder de ønsker skal være sammen under oppholdet tilpasser vi dette individuelt. Vi holder normalt alt det hundene trenger under oppholdet. Vi ønsker gjerne at våre tepper, matskåler og leker til hundene blir benyttet under oppholdet både på grunn av hygiene og logistikk med utstyr til hver enkelt hund når det er fullt på hotellet. Vi bruker Vetbed tepper til hundene som standard underlag. De er myke, varme og absorberer fukt. Vår oppgave under oppholdet er å sørge for at hundene koser seg, er trygge og aktiviseres for trivselen sin del, gi de god og ernæringsmessig mat under oppholdet, nærhet, omsorg og kjærlighet. En hund som er trygg under oppholdet og trives, spiser også normalt godt og det er ofte den beste tilbakemeldingen på at våre gjester har det godt under oppholdet.

Under oppholdet kan du få trening av din hund fysisk og mentalt. Du kan få lydighetstrent din hund og søksstimulert din hund også mens den er på hotellet mot et tillegg i prisen. Hundene blir tatt med på turer i  skogen og fjellområdene rundt hundesenteret, i tillegg har vi store inngjerdede innhegninger de blir aktivisert i.  Vi  har søksbaner og miljøbaner og en stor oppvarmet hall er under oppføring i 2019,  den er tenkt brukt som aktiviseringssenter ved dårlig vær. 

Vi starter dagene kl 0730,  klokken 22 avslutter vi dagen, og da skal det være ro i hotellet.

AVREISE

Ved avreise og henting av hund på hotellet får dere informasjon om hvordan din hund har hatt det under oppholdet da vi dokumenterer hele oppholdet, vi informerer dere også gjerne underveis i oppholdet og dette avtales når dere leverer hunden. Det er viktig for oss at du som eier kan være trygg på og forevisse deg om at hunden/e har blitt tatt godt vare på og hatt et flott opphold.

AVBESTILLING

Du kan avbestille ditt opphold fritt inntil to dager før ankomstdagen unntatt i skoleferiene som er høysesong. Opphold som ikke er avbestillt 9 dager før ankomst i høysesong må betales i sin helhet dersom plassen ikke blir booket av andre gjester i samme periode.

PRISER

1 hund 350,- pr. påbegynte dag

2 hunder fra samme eier i felles rom 450,- pr påbegynte dag

Ved 3 eller flere hunder , be om tilbud.

Dagpark 220,- pr dag

Alle priser er inkl. mva.

Levering og henting skjer på hverdager mellom 09-10, og 18-19, lørdag og søndag 18-19. Det kan avtales levering og henting utenom dissse tidspunktene, men da påløper 200 kroner ekstra.  Dette for å sørge for mest mulig ro rundt oppholdet for de hundene som bor hos oss.

Personlig trening:  Du kan bestille trening av din hund med våre erfarne instruktører som en del av oppholdet. Dette avtales når man bestiller kenneloppholdet. Har man spesielle utfordringer i hundeholdet, utfordringer i forhold til øvelser etc., kan vi hjelpe dere med dette under oppholdet. Pris etter forespørsel.

Alle opphold betales kontant før eller under innsjekking.

Veterinær. Dersom hunden blir syk eller skader seg under oppholdet tar vi kontakt med veterinær hvis vi vurderer at det er nødvendig, kostnad påløper eier.

Agressive hunder. Vi tar ikke inn hunder som viser agressjon eller utagering mot andre hunder eller mennesker. Dette for å sikre et trygt og godt opphold for alle vår gjester.

Løpske tisper kan tas mot mot tillegg i pris på kr 100 pr døgn.  Dersom en tispe får løpetid under oppholdet vil det påløpe ekstrakostnader som belastes eier.

 

 

 

 

 

Trykk på bildene for større versjon