Samarbeidskurs

Går du med et ønske om at du ønsker å få en bedre relasjon til din hund? Ønsker du å bedre samarbeidet og kommunikasjonen med hunden din?

Da er dette kurset for deg!

Samarbeid og kommunikasjon er nøkkelen til mye av positiv hundetrening og avgjørende for å få en god relasjon mellom hund og eier.

På dette kurset viser vi deg forskjellige øvelser for å bedre samarbeidet mellom dere. Målet med kurset og treningen er at vi skal få en hund som ønsker å samarbeide fordi den vil. Vi vil se på øvelser som lærer hunden at å kommunisere med oss lønner ser og er gøy. Både i hverdagen og trening trenger man at hunden forstår hva vi vil og at vi forstår hva hunden trenger for å fungere best mulig under trening og hverdag. Vi vil lære dere å jobbe bedre sammen som et team:)

Uansett om man skal ha en familiehund, turkompis, jakthund eller konkurransehund trenger man et godt samarbeid og en bra relasjon. Det letter alt vi gjør med hunden og hunden synes det er gøy:) bedre kommunikasjon og relasjon letter hverdagen vår i forhold til det å gå i bånd, møtesituasjoner, uforutsette hendelser og trening.

————–

Kursavgift
  • Kveldskurs: kr. 1350,-
  • Helgekurs: kr. 2800,-
Tidspunkt
  • Kurs: 20 juni
  • Kurs: 31 oktober